با تکنیک «همراهیابی» انگیزه خود را چند برابر کنید!
زمان های بسیار زیادی پیش میآید که کاری را شروع میکنیم اما آنرا به اتمام نمیرسانیم. حتما برای ماهم موقعیت های ان چنینی پیش آمده است. شما برای این موقعیت ها چه پیشنهاداتی دارید؟ چه کارهایی انجام میدهید که احتمال انجام کارهایتان افزایش پیدا کند؟ در این فایل آموزشی دربارهی تکنیک همراهیابی صحبت میکنیم که چیست و چطور به شما کمک میکند که کارهای عقب ماندهتان را انجام دهید. پس با من همراه باشید.
دانلود این فایل آموزشی با حجم ۲۵ مگ
دانلود صوت این فایل آموزشی (۳ مگ)
داستان همیشگی کارهای نصفه نیمه
برای همه ما همیشه پیش آمده است که کاری را شروع کردهایم اما آنرا تا پایان پیش نبردهایم. یکی از اصلی ترین دلایل این امر هم این بوده است که انگیزهی کافی و لازم را برای اتمام آنکار نداشتهایم. اما چاره چیست؟ چطور میتوانیم این مشکل را حل کنیم.
حتما برای شما هم پیش آمده است که وقتی در انجام یک کاری یک همراهی داشتهاید، و یا هنگامی که برای انجام کاری باید به کسی گزارش کار میدادید، احتمال انجام آنکار بصورت کامل افزایش پیدا کرده است. به این کار تکنیک همراهیابی میگوییم که میخواهیم دربارهی آن صحبت کنیم.
تکنیک همراهیابی چیست؟
فرض کنید که میخواهید در یک باشگاه ورزشی ثبت نام کنید و هفتهای ۳ بار به آنجا بروید. فکر میکنید که اگر به تنهایی در آن باشگاه ثبت نام کنید احتمال ادامه دار بودن ورزشتان بیشتر است، یا اگر با یکی از دوستتان صمیمیتان اینکار را انجام دهید؟ احتمالا پاسخ را میدانید!
همین اتفاق برای من نیز افتاد. ماهها بود که میخواستم به یک باشگاه ورزشی بروم و ثبت نام کنم، ولی انگیزهی کافی برای انجام اینکار را نداشتم، تا یکی از دوستان صمیمیام به نام رامتین، پیشنهاد داد که باهم به باشگاه برویم. از آنجا بعد، هفته ای ۳ روز باهم ورزش میکردیم. تا جایی که رامتین مجبور شد برای دانشگاه به تبریز انتقالی بگیرد. بعد از آن، هردوی ما نتوانستیم به تنهایی به باشگاه برویم، تا زمانی که یک همراه دیگر برای خود پیدا کردیم.
تکنیک همراه یابی فوق العاده است. برای هرکاری که میخواهید انجام دهید و فکر میکنید که ممکن است آن کار را نصفه و نیمه رها کنید، همراه یابی عالی است. پیدا کردن انگیزه درونی و حفظ آن به تنهایی برای ما کاری مشکل است. اما اگر یک همراه داشته باشیم، این فرایند ساده تر میشوند.
اگر میخواهید اقدام به یادگیری برنامه نویسی کنید، احتمال اینکه یک آموزش را تهیه کنید و مشاهدهی آنرا نصفه کاره رها کنید، بسیار زیاد است. زیرا ممکن است در وسط راه انگیزهی خود را از دست دهید و دیگر ادامهی دوره را پیگیری نکنید. اما اگر یک همراه داشته باشید، احتمالا این موضوع کاهش پیدا میکند.
شما و همراهتان باید به هم پاسخگو باشید. برای مثال به همراهتان بگویید که میخواهید یک مفهوم خاص از برنامه نویسی و یا یک فصل خاص از یک آموزش را در این هفته یاد بگیرید. سپس همراهتان باید آن را در جایی یادداشت کند و در طول هفته از شما سوال کند که چقدر در مسیر هدفتان حرکت کردهاید. همینطور شما نیز باید اهداف همراهتان را بپرسید و او را تا رسیدن به هدف خود پیگیری کنید. این حسی که شما باید در طول زمان به یک شخصی جواب پس بدهید، بسیار به شما کمک میکند که احتمال انجام کارتان را افزایش دهید.
این همراهها را در همه جا میتوانید پیدا کنید. در سایت های برنامه نویسی مثل یادیفای (Yadify.com)، گروه های برنامه نویسی در تلگرام، اینستاگرام یا فیسبوک و یا دورهمی های برنامه نویسی در شهرهای مختلف. شخصی را پیدا کنید که اخلاق و طرز تفکر شبیه به شما دارد و به پیشرفت هم کمک کنید تا باهم موفق و موفق تر شوید!
پیدا کردن «همراه» در قسمت نظرات
اگر به دنبال یک همراه هستید که بتوانید باهم در مسیر موفقیت قدم بردارید، از قسمت نظرات این مطلب میتوانید استفاده کنید. خودتان را معرفی کنید و یک راه ارتباطی مثل ایمیل، ایدی تلگرام یا… را قرار دهید. و سعی کنید همراهی پیدا کنید که باهم بتوانید مسیر موفقیت را سریع تر و با کیفیت بیشتری طی کنید 🙂
درباره مهدی خسروی
۸ سال پیش که یادگیری برنامه نویسی رو آغاز کردم، با یک مشکل بزرگ مواجه شدم: کمبود منابع آموزشی حرفهای و کاربردی به زبان فارسی. به همین دلیل، بعد از چندین سال فعالیت حرفهای در زمینهی برنامه نویسی، تصمیم گرفتم دانستهها و تجربیات خودم را با شما عزیزان به اشتراک بگذارم. پیشنهاد میکنم به آدرس yadify.com/gifts حتما سر بزنید :)
نوشته های بیشتر از مهدی خسرویمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
4 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
سلام آقای خسروی،
وقت شما بخیر
ای کاش اگه جاهایی که میتونیم دوستان برنامه نویس مثله خودمون رو پیدا کنیم هم معرفی میکردین.
البته اگه همچین جاهایی هست.
سلام رهام عزیز
ممنونم از پیشنهاد خوبتون.
در آینده یک سرویس پرسش و پاسخ رو ارائه خواهیم داد که از اون سرویس میتونید برای پیدا کردن همراه استفاده کنید
با عرض سلام وقت شما بخیر
مهدی ملاجان هستم دانشجوی رشته مهندسی فناوری اطلاعات علاقه زیادی به برنامه نویسی تحت وب دارم نیاز به همراه دارم برای یادگیری آن لطفا بنده را همراهی کنید.
سلام مهدی عزیز
من در خدمتتون هستم اگر سوالی هست 🙂
در خصوص یادگیری برنامه نویسی هم بنظرم مقالات مشاورهای سایت میتونه خیلی بهتون کمک کنه.