راهنمای جامع و کاربردی کسب درآمد از طریق برنامه نویسی، طراحی وب، گرافیک و…
یکی از مهم ترین دلایلی که هر کسی اقدام به یادگیری یک تخصص میکند، کسب درآمد از آن تخصص است. انگیزههای مالی، مهمترین انگیزه ها برای انجام کارهای مختلف هستند. اگر شما یک طراح وب، برنامه نویس وب، یا گرافیست باشد، حتما ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که چطور میشود از این تخصصی که دارید کسب درآمد کنید و پول در بیاورید. در این مقاله و فایل آموزشی میخواهیم دربارهی روش های کسب درآمد از طریق برنامه نویسی، طراحی وب، گرافیک و… صحبت کنیم و بگوییم که چطور میتوانیم از طریق برنامه نویسی و کلا هر تخصص دیگری مثل گرافیک، یا طراحی وب و… پول در بیاریم. با من در این مقاله آموزشی همراه باشید.
کسب درآمد از طریق برنامه نویسی، طراحی وب، گرافیک و…
در این مقاله و فایل ویدئویی میخواهیم دربارهی ۸ روش متخلف برای کسب درامد از طریق برنامه نویسی، طراحی وب، گرافیک و… صحبت کنیم. اگر دربارهی برنامه نویسی چیزی نمیدانید، پیشنهاد میکنم مقالهی برنامه نویسی چیست را مطالعه کنید. این مقاله و فایل ویدئویی برای تمام کسانی است که میخواهند یاد بگیرند که چطور میتوانند از تخصصی که دارند، پول در بیاورند و به کسب درآمد برسند.
پیشنهاد میکنم حتما فایل آموزش زیر را مشاهده کنید. نکات فوق العادهای در آن مطرح شده است!
چرا باید کسب درآمد کنیم
شاید برای شما هم سوال باشد که چرا باید از طریق برنامه نویسی، طراحی وب، گرافیک و…. کسب درآمد داشته باشیم. سوال بسیار خوبی است. در این قسمت میخواهیم به این سوال پاسخ دهیم که کسب درآمد و پول درآوردن چه مزیتی برای ما دارد.
انگیزه پیدا میکنیم
وقتی از طریق تخصصی که داریم، حالا میخواهد برنامه نویسی باشد، طراحی وب باشد، گرافیک باشد و… اقدام به کسب درآمد میکنیم، یک اتفاق خیلی جذاب برایمان میافتد.
وقتی میبینیم که از طریق دانش و تخصصی که در گذشته کسب کردهایم، میتوانیم کسب درآمد داشته باشیم، حس بسیار خوبی بهمان دست میدهد. حس میکنیم کارهایی که در گذشته انجام دادهایم بی نتیجه نبوده است.
این یکی از بهترین حس هایی است که شما میتوانید تجربه کنید. که حس کنید تمام آن چیزهایی که در گذشته یاد گرفتهاید، امروز به کارتان آمده است و کمک کرده است که بتوانید از آن کسب درآمد داشته باشید.
به مسیرمان ایمان پیدا میکنیم
وقتی از طریق تخصصی که داریم میتوانیم پول در بیاریم، متوجه میشویم که راهی که انتخاب کردهایم درست بوده است و میتوانیم همین مسیر را ادامه دهیم.
شاید تا زمانی که شما درآمدی از کارتان نداشته باشید، همیشه این سوال برایتان وجود داشته باشد که «آیا راهی که دارم میروم درست است یا خیر؟» اما به محض اینکه از طریق تخصصی که دارید به کسب درآمد میرسید، متوجه میشوید که راهتان درست است. فقط کافی است که کارهایی که برای کسب درآمد انجام دادهاید را دوباره انجام دهید تا دوباره به درآمد های بالاتری دست پیدا کنید.
بیشتر یاد خواهید گرفت
یکی از از مزایایی کهکسب درآمد از طریق برنامه نویسی، طراحی وب، گرافیک و… اقدام به کسب درآمد کنید، علاوه بر انگیزهای که پیدا میکنید، مشتاق به یادگیری چیزهای جدیدتر میشوید.
وقتی متوجه میشوید که چیزهایی که در گذشته یاد گرفتهاید، امروز برایتان بسیار مفید بوده است و کمک کرده که الان به درآمد برسید، به این نتیجه میرسید که با افزایش دانش و تخصص خود، میتوانید درآمد بهتر و بیشتری داشته باشید. پس برای افزایش درآمدتان، اقدام به یادگیری میکنید.
پس اگر بخواهیم جمع بندی که کنیم که «چرا باید از تخصصمان کسب درآمد داشته باشیم؟» میتوانیم اینگونه به این سوال پاسخ دهیم:
کسب درآمد از طریق تخصصمان، به ما انگیزه، انرژی و امکانات لازم برای پیشرفت را میدهد. پس برای پیشرفت، باید از کاری که میکنیم درآمد داشته باشیم.
در ادامهی مقاله، دربارهی ۸ روش مختلف صحبت میکنیم که با استفاده از آن میتوانیم به کسب درآمد از طریق برنامه نویسی، طراحی وب، گرافیک و… بپردازیم.
همچنین در انتهای این مقاله، به یک نکتهی بسیار مهم اشاره میکنیم که رعایت و عمل کردن به آن، میتواند درآمد شما را تا چندین برابر افزایش دهد.
استخدام شوید
یکی از اصلی ترین و مرسوم ترین روش هایی که برای کسب درآمد از طریق برنامه نویسی، طراحی وب، گرافیک و… به ذهنمان میرسد، استخدام شدن در یک شرکت، سازمان یا استارت آپ است. که بتوانیم به عنوان یک برنامه نویس یا طراح در آن شرکت ها استخدام شویم و کسب درآمد کنیم. برای استخدام شدن، میتوانیم بگوییم که ۲ انتخاب داریم:
سازمان و شرکتها
یکی از انتخاب هایمان میتواند استخدام شدن در شرکت های دولتی و خصوصی باشد. شرکت های بزرگی که رشد خودشان را به اندازه کافی کردهاند، دارای چندین برنامه نویس، طراح، گرافیست و… هستند و شما هم میتوانید به عنوان عضوی در کنار آنها اقدام به برنامه نویسی کنید.
در بین سازمانهای خصوصی و دولتی، قطعا در ایران کار در سازمان های خصوصی بیشتر به نفع شما خواهد بود. شما در سازمان های دولتی، شانس بیشتری برای رشد و پیشرفت خواهید داشت. آنها به شما کمک میکنند که در تخصصی که دارید، پیشرفت کنید تا بتوانید به اهداف آن سازمان دسترسی پیدا کنید.
کسب و کارهای نوپا و در حال رشد (استارتآپها)
اما یکی از جاهایی که شما میتوانید به عنوان یک برنامه نویس، طراح یا گرافیست کار کنید، استارت آپ ها یا شرکت های نوپای در حال رشد هستند.
کار در استارت آپها فوق العاده است و به شما بسیار کمک خواهد کرد.
استارتاپ ها (اگر خوب باشند) محیط های بسیار سالم و رشد دهندهای دارند. به این معنا که افرادی که در استارت آپها کار میکنند و تیم آنها تنها هدفشان موفقیت و رشد است. شما هم اگر عضو استارت آپها باشید، انگیزه آنها روی شما تاثیر خواهد گذاشت و میتوانید رشد بسیار خوبی را در استارپ آپ ها تجربه کنید.
به شخصه تجربهی کار با چند استارت آپ را داشته ام و بسیار از دوستانم یا صاحبان استارت اپ ها هستند و یا در استارت آپ ها مشغول به کارند. همیشه در آنها مقدار زیادی از انگیزه و تلاش را مشاهده میکنم و از آن لذت میبرم.
پس اگر استارت آپ خوب، هدفمند و آینده داری که هدفشان موفق شدن است را پیدا کردید، حتما کار در آن را تجربه کنید. زیرا برای شما بسیار مفید خواهد بود و تجربهی بی نظیری برایتان حساب میشود.
کسب درآمد از طریق تدریس برنامه نویسی، طراحی وب، گرافیک و…
یکی از روشهایی که میتوانید با استفاده از آن اقدام به کسب درآمد کنید تدریس است. شما به روش های مختلفی میتوانید تدریس کنید و از آموزش کسب درآمد کنید.
- آنلاین: میتوانید برای خودتان سایتی داشته باشید (مثل یادیفای) و در آن اقدام به آموزش کنید.
- تدریس خصوصی: میتوانید به اشخاص بصورت خصوصی برنامه نویسی را اموزش دهید
- آموزشگاههای برنامه نویسی: میتوانید در آموزش های برنامه نویسی بصورت پاره وقت یا تمام وقت، اقدام به تدریس برنامه نویسی کنید.
ممکن است بگویی که این روشها، روش های بسیار خوبی هستند. اما نمیدانید که چطور میتوانید مثلا اشخاصی را برای تدریس خصوصی پیدا کنید. در ادامه روشهایی را به شما معرفی خواهیم کرد.
انجام پروژههای دانشجویی
یکی از کارهایی میتوانید انجام دهید، کسب درآمد از طریق انجام پروژه های دانشجویی است. شما میتوانید با پخش کردن تراکت، در جاهایی که دانشجو ها هستند، و یا اعلام در گروه دانشگاهتان و یا چسباندن اطلاعیه در دانشگاهها، اعلام کنید که حاضر به انجام پروژه های دانشجویی هستید.
البته نکتهای که در خصوص پروژههای دانشجویی وجود دارد این است که دانشجوها معمولا مبالغ زیادی را برای انجام این پروژه ها پرداخت نمیکنند. انجام پروژه های دانشجویی بیشتر برای پربار کردن رزومه شما میتواند مفید باشد.
فریلنسری
یکی دیگر از اصلی ترین روش های کسب درآمد از طریق برنامه نویسی، طراحی وب، گرافیک و… ، انجام پروژه های فریلنسری است.
فریلنسری به معنای دورکاری یا آزاد کاری میباشد و به این معناست که شما در پروژه هایی را قبول کنید و آنها را بصورت از راه دور، مثلا در خانه انجام دهید و مبغلی در ازای آن دریافت کنید. درآمد فریلنسری میتواند یک درآمد خوب باشد، اگر خوب کار کنید. به شخصه بازهی درآمدی بین ۱/۵ تا ۲۰ میلیون تومان در ماه را توسط تعداد زیادی از دوستان فریلسنرم را مشاهده کردهام.
ممکن است برایتان سوال باشد که چطور میتوانید پروژه های فریلنسری انجام دهید. در زیر ۳ سایت بسیار مطرح در حیطهی فریلنسری را به شما معرفی میکنم. روش کار این سایتها به این صورت است که اشخاصی پروژه هایی را تعریف میکنند و سپس شما به عنوان برنامه نویس، طراح یا گرافیست، روی آن پروژه های پیشنهاد میدهید که با مبلغ x تومان و در y روز میتوانید آن پروژه را تحویل دهید. معروف ترین سایت های فریلنسری در ایران عبارتند از:
البته که تعداد بسیار زیادی از برنامه نویسان، طراحان و گرافیست ها در این سایت ها در حال فعالیت هستند و بسیار مهم است که چطور فعالیت کنید که موفق شوید. دربارهی روش های فریلسنرینگ موفق، در آینده حتما مطالبی را منتشر خواهیم کرد و میگویم که چطور توانستم ۴ سال فریلنسری موفق را تجربه کنم!
برنامه نویسی و فروش اپلیکیشنها
یکی دیگر از روش های کسب درآمد از طریق برنامه نویسی، نوشتن و فروش اپلیکیشن هایی برای اندروید و IOS است.
اگر سری به قسمت پروفروشترین های کافه بازار که مارکت اپلیکیشن های اندرویدی است بزنید و تعداد نصب اپلیکیشن ها را در قیمتشان ضرب کنید، متوجه خواهید که کسب درآمد های چند صد میلیون تومانی از فروش اپلیکیشن ها، شاید آسان و ساده نباشد، اما اصلا غیرممکن نیست.
وبلاگ نویسی تخصصی
یکی دیگر از کارهایی که برای کسب درآمد از طریق برنامه نویسی، طراحی وب، گرافیک و … میتوانید انجام دهید، وبلاگ نویسی است.
منظورمان از وبلاگ نویسی این نیست که مثلا یک وبلاگ در بلاگفا یا میهن بلاگ داشته باشد و آنجا مطلب کپی/پیست کنید. بلکه منظورمان Blogging است.
شما میتوانید یک وبسایت شخصی و وردپرسی داشته باشید که در آن در تجربیات خودتان صحبت کنید، نمونه کارهایتان را معرفی کنید، دربارهی موفقیت ها و شکست هایتان بنویسید و یک رزومهی آنلاین در آن داشته باشید.
وقتی افراد مختلف وارد وبلاگ شما میشوند و میبینند که شما خالصانه در حال به اشتراک گذاری تجربیاتتان هستید، شما را به عنوان یک فرد متخصص قبول میکنند و از شما میخواهند که پروژههایشان را انجام دهید، در شرکت آنها همکاری کنید و یا به عنوان مدرس خصوصی آنها قرار بگیرید.
این روش یکی از قدرتمندترین روشهای کسب درآمد از طریق برنامه نویسی، طراحی وب، گرافیک و…. . درباره تجربه هایتان بنوبسید و سعی کنید چیزهایی بنویسید که برای افراد زیادی کاربردی است. بعد از مدتی، نتایج فوق العادهی آن را مشاهده خواهید کرد.
یک مثال واقعی: یکی از دوستان نزدیک من به نام امیر، مدت زیادی فیلم های آموزشی در سایت هایی مثل یوتیوب به رایگان منتشر میکرد. بعد از مدتی، توانست در یکی از معروف ترین استارت آپهای فین تک (فناوریهای مالی) در تهران کار پیدا کند و هم به عنوان برنامه نویس اندروید در آنجا مشغول به کار است.
تولید فیلمهای آموزشی
یکی دیگر از روش های کسب درآمد از طریق برنامه نویسی، طراحی وب، گرافیک و … تولید فیلم های آموزشی و فروش آنهاست. در این روش شما نیازی به وبسایت ندارید. بلکه میتوانید فیلم های آموزشی خودتان را تولید کنید و در سایتهایی که مخصوص فیلم های آموزشی هست، به فروش برسانید و درصد خودتان را دریافت کنید. برای مثال، لیسیتی از این سایتها را در زیر مشاهده میکنید:
راه اندازی کسب و کار خودتان
به عنوان آخرین روش کسب درآمد از طریق برنامه نویسی، طراحی وب، گرافیک و… میتوانید کسب و کار خودتان را راه اندازی کنید.
البته که این روش روش آسان و سریعی برای بدست آوردن پول نیست، اما میتوانید به عنوان یک گزینه به آن نگاه کنید. چون این مبحث بسیار طولانی است، حتما در آینده دربارهی آن بیشتر صحبت خواهیم کرد.
باید خودتان را به یک برند تبدیل کنید!
در تمام روش های بالا، اگر یک چیزی را بدانید، میتوانید درآمدتان را چندین برابر کنید. و آن برندسازی شخصی یا Personal Branding است. اگر میخواهید دربارهی برندسازی شخصی یک آشنایی کلی و بسیار خوب پیدا کنید، حتما این مطلب از وبسایت آقای شعبانعلی را مطالعه کنید، فوق العاده است!
اگر بتوانید خودتان را در حیطه کاریتان به یک برند تبدیل کنید، میتوانید درآمد فوق العادهای را تجربه کنید.
نظر شما چیست؟ بنظرتان چه راههای دیگری برای کسب درآمد از طریق برنامه نویسی، طراحی وب، گرافیک وجود دارد؟
درباره مهدی خسروی
۸ سال پیش که یادگیری برنامه نویسی رو آغاز کردم، با یک مشکل بزرگ مواجه شدم: کمبود منابع آموزشی حرفهای و کاربردی به زبان فارسی. به همین دلیل، بعد از چندین سال فعالیت حرفهای در زمینهی برنامه نویسی، تصمیم گرفتم دانستهها و تجربیات خودم را با شما عزیزان به اشتراک بگذارم. پیشنهاد میکنم به آدرس yadify.com/gifts حتما سر بزنید :)
نوشته های بیشتر از مهدی خسرویمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
67 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
چه جالب
ممنون استاد
کاشکی میشد پروژه طراحی فروشگاه اینترنتی رو بذارید
سلام،
بزودی نحوه طراحی و برنامه نویسی یک فروشگاه اینترنتی از ۰ تا ۱۰۰ رو بر روی سایت قرار خواهم داد. امیدوارم برای شما مفید باشه.
سلام، متشکر
هر چی زودتر شروع کنید
بی صبرانه منتظر این آموزش هستیم
بیصبرانه منتظر این آموزش هستم.
اگر میشه تاریخش رو حتما اعلام کنید
خیییلی ممنون از شما
سلام. من برنامه نویس اندروید هستم تا حالا چند تا برنامه هم به بازار دادم ولی نتیجه ای نگرفتم 😐
اگه تبلیغ نباشه اینم لینک برنامه هام:
https://cafebazaar.ir/app/ir.hassanmansouri.words504/?l=fa
https://cafebazaar.ir/app/ir.arazapp.HelpTelegram/?l=fa
https://cafebazaar.ir/app/ir.arazapp.htmleditor/?l=fa
سلام حسن گرامی،
خوشحالم که تونستید از برنامه نویسی نتیجه بگیرید و برنامه هایی زیبا و کاربری بنویسید. کار خوب رو باید تبلیغ کرد. برنامههارو دیدم و بهتون تبریک میگم.
واقعا خیلی جای کار داری که انتظار درآمد داشته باشی ، برنامه هات خیلی ساده و مبتدی هستن ، رو ارتقا خودت کار کن موفق میشی ایشالله
سلام رشته تحصیلی من مهندسی شیمی است ولی چیزی از برنامه نویسی اندروید نمیدونم و میخوام از صفر شروع کنم به نظر شما میتونم موفق باشم یا فراموشش کنم.با تشکر
سلام جناب موسوی عزیز،
خیلی خوشحالم و بهتون تبریک میگم که به فکر یادگیری و پیشرفت هستید. به نظر من حقیقا یادگیری برنامه نویسی، هیچ ربطی به رشته دانشگاهی نداره و شما خیلی راحت و بدون فکر کردن به اینکه رشته شما در دانشگاه چی بوده،میتونید اقدام به یادگیری برنامه نویسی کنید.
معمولا در دانشگاه چیز زیادی به شما آموزش داده نمیشود، بنظر من کار دانشگاه دادن سر نخ به دانشجوهاست.
حتما برنامه نویسی اندروید رو شروع کنید، مقدمات رو یاد بگیرید و ادامه بدید. هیچ شکی در موفقیت شما ندارم.
سلام
رشته من هوش مصنوعی هست.
این حرفتون خیلی عجیب بود!!!
حقیقا یادگیری برنامه نویسی، هیچ ربطی به رشته دانشگاهی نداره.
برای کارهای ساده مثل طراحی سایت های ساده شاید رشته کامپیوتر دخیل نباشه. ولی تا حالا برنامه نویس خوبی ندیدم که رشتش کامپیوتر نباشه
حسین گرامی سلام
ممنونم از نظر شما
با تمام احترامی که براتون قائل هستم، ولی متاسفانه زیاد با حرفتون موافق نیستم.
من رشته کامپیوتر در دانشگاههای ایران رو رصد کردم و میتونم بگم بیش از ۹۰ درصد مطالبی که در دانشگاههای ایران تدریس میشود، کاملا در بازار حرفهای و کار غیرقابل استفاده و یا منسوخ شده میباشند.
دقیق نمیدونم شما با چه برنامه نویس هایی ارتباط داشتید، اما بر خلاف شما، بنده برنامه نویس های بسیار زیادی رو دیدم که در رشته هایی مثل آمار، معماری، حسابداری، برق و.. تحصیل کردهاند و بسیار حرفهای هستند و در شرکت های بزرگ به عنوان برنامه نویس ارشد فعالیت دارند و یا صاحب کسب و کاری مستقل هستند. بسیاری از این برنامه نویس ها از دوستان من هستند و طبق صحبت هایی که با آنها داشتم، تحصیل در دانشگاه، هیچ سودی برای آنها نداشته است.
در هر صورت، باز هم از شما بخاطر به اشتراک گذاشتن نظرتان که بسیار محترم هست، ممنونم.
کاملا با این نظر موافقم
برنامه نویس خوب ندیدی که رشته اش کامپیوتر نباشه ؟؟؟؟ ولی من دیدم اتفاقا هیچ ربطی به دانشگاه نداره و دانشگاه بهترین ابزار برای وقت تلف کردنه
حتما استیو جابز هم برنامه نویس حرفه ای نبود که فقط یک سال و نیم دانشگاه رفت و ترک تحصیل کرد
من پزشکی می خونم و با این همه خیلی به برنامه نویسی علاقه دارم و حدود ۵،۶ سال هم هست که هرازگاهی برنامه نویسی و کارای گرافیکی تو تری دی نمی میکنم… برنامه نویسی علاقه میخواد و ربطی به حرفه مون نداره
من یک مهندس شیمی میشناسم که یک برنامه نویس فوق العاده دات نت بود!
سلام اقای خسروی
راستش یه یک هفته پیش با یکی از دوستام صحبت میکردم در مورد درآمد خوب برنامه نویسی بهم گفت و منم واقعا به خاطر این درامد جذبش شدم واقعیت و بخوام بگم هیچی از کامپیوتر متوجه نمیشم تهش فقط بلدم یه پوشه بسازم فیلم بریزم توش یعنی واقعا اگه بخوام شروع کنم یه چیزی زیر مبتدیم بعد من خیلی تو سایتای مختلف رفتم و الان گیج گیج نمیدونم اصلا باید از کجا شروع کنم میخواستم ازتون کمک بگیرم و راهنماییم کنین ک چجوری شروع کنم
حمیدرضای عزیز سلام،
با اینکه قبول دارم انگیزههای مالی، انگیزههایی بسیار قوی و شیرین هستن، اما شروع یک کاری رو به دلیل اینکه «پول خیلی خوبی در اون کار هست» رو پیشنهاد نمیکنم.
بنظر من در هرکاری پول خیلی خوبی هست، اگر شما در اون کار متخصص باشید.
برنامه نویسی هم به همین شکل است. برنامه نویسانی داریم که از طریق پروژههای دانشجویی و کوچک ماهانه حداکثر ۵۰۰ هزار تومان درامد دارند، اشخاصی هم هستند که با کار در شرکتهای بزرگ و یا فروش نرم افزارهایشان در مارکتها، درآمد آنها به ماهانه چند ده میلیون تومان میرسد.
اما اگر فقط بخاطر درآمد زیاد وارد برنامه نویسی بشید، ناامید خواهید شد. چون وقتی شما خوب میتونید پول دربیارید، که فرد متخصصی باشید. و متخصص شدن زمان زیادی از شما خواهد گرفت. بنظر من در برنامه نویسی، بصورت کوتاه مدت نمیتونید به درآمدهای بالا برسید.
سلام من یک پسر ۱۳ سالخ هستم و علاقه شدیدی به برنامه نویسی دارم من درحال حاضر با #c کار میکنم و توستم برنامه ثبت نام مدرسه و کارنامه و غیره را بنویسم.من میخواهم با برنامه های دیگر مانند اندروید استدیو و غیره کار کنم درحال حاضر من با کمک دایی خود توستم کار هایی کنم دایی من یک برنامه نویس بسیار خوب هست
سلام آریان عزیز. خیلی خوشحالم که از این سن به فکر یادگیری برنامه نویسی افتادی. من هم تقریبا همسن شما بودم که برای اولین بار، با Visual Basic آشنا شدم.
حتما برنامه نویسی رو ادامه بده و سعی کن هر روز چیز جدیدی یاد بگیری. منتظر برنامه های فوق العادهای که توسط شما نوشته میشه هستیم.
سلام آقای خسروی می خواستم بدونم برای برنامه نویسی چه امکاناتی لازمه?
سلام مهدی عزیز،
به نظر من برای برنامه نویسی واقعا چیز خیلی زیادی لازم نیست. یک سیستم کامپیوتری و یک اینترنت پرسرعت و پیدا کردن منبع آموزشی خوب، تمام اون چیزی هست که برای یادگیری برنامه نویسی به اون نیاز دارید.
سلام و بابت مطالب بسیار خوب شما سپاسگزارم.
سلام
بسیار ممنونم از مطالب خوبتون.
یه سوال داشتم اونم این بود که ساخت برنامه(اندروید) پر در امد تره یا ساخت بازی (برای pc) لطفا راهنماییم کنید تا برم سراغ یکیشون .
امیررضا عزیز سلام،
ممنونم از شما و تبریک میگم بهتون که اهل یادگیری و پیشرفت هستید.
این دو مقولهای که عنوان کردید، هرکدوم تخصص های بسیار بزرگی هستند. و من به این موضوع اعتقاد دارم که شما در این روزگار تخصص لازم (!) توی هر زمینهای بهترین باشید، درآمد بسیار خوبی در انتظار شما خواهد بود.
اما نکته ای که باید دقت کنید این است که بازی سازی و کلا حیطه Game، صنعتی بسیار بزرگ، پیچیده و سخت است و شما برای تبدیل شدن به کسی که پیشرو بازی سازی بشید، مسیر طولانی را در پیش خواهید داشت. هرچند دوستانی در حیطهی بازی سازی دارم که از وضع بازار و توجه به تخصصشان زیاد راضی نیستند و گلایههای زیادی دارند.
اما در برنامه نویسی اندروید در حالیکه سختیهای خودش را دارد، نسبت به بازی سازی ار درجه سختی کمتری برخوردار است. و با توجه به مارکت های اندرویدی، بنظر میاد که درامد برنامه نویسی اندروید، درامد قابل قبولی هست.
برنامه نویسی ارتباط زیادی با زبان برنامه نویسی نداره،مهم اینه که یک زبان رو شما خوب یاد بگیری.
سلام و خدا قوت من محمود هستم از تهران
میخواستم بپرسم من الان۲۱سالمه و تازه میخوام برنامه نویسی یادبگبرم هیچ زمینه ای هم نداشتم تو این مسائل بنظر شما برای شروع دیر شده یا نه؟
و اینکه زمان یادگیری دوره مقدماتی برنامه نویسی اندروید و همچنین پیشرفتش چقدره ؟اطلاعاتی هم درباره هزینه این دوره ها ندارم ممنون میشم راهنماییم کنین.
سلام محمود گرامی
بهتون تبریک میگم که علاقمند به یادگیری برنامه نویسی هستید.
اما از حرفتون بسیار تعجب کردم. ۲۱ سالتون هست و بنظرتون دیر شده؟ بنظرم زمانی از این سن مناسب تر برای شروع وجود ندارد.
دوستانی رو میشناسم که از ۳۰ سالگی تازه یادگیری مقدمات برنامه نویسی رو شروع کردن و الان در سن ۳۳-۳۴ سالگی، در شرکتهای بزرگ در حال کار و کد نویسی هستن.
در خصوص اندروید، اگر خوب کار کنید و منبع آموزشی خوبی را انتخاب کنید، میتوانید در ۶ تا ۹ به ماه به یک برنامه نویس خوب اندروید تبدیل بشید. و اگر همین روند را ادامه دهید، میتوانید در طول ۳ سال یک برنامه نویس حرفهای باشید.
ما متاسفانه در حال حاضر دورهی آموزشی اندروید برگزار نمیکنیم. اما منابع بسیار خوبی به زبان انگلیسی و بعضا فارسی وجود داره که میتونید استفاده کنید.
سلام محمدرضا جان
۱- مدرک داشتن یا نداشتن برای کار کردن هیچ فرقی نمیکنه. مهم توانایی و دانش شماست. اینقدر چقدر متخصص هستید و چقدر، چه چیزهایی رو بلدید. مدرک (از هر جایی) نمیتونه تضمینی برای تخصص شما باشه (نمونه اش رو هم میبینیم افرادی که مدارک بالای تحصیلی دارند و همچنان هیچی بلد نیستند!)
۲- اگر طراحی و برنامه نویسی سمت وب رو دنبال کنید، بله، میتونید سایت هم برای خودتون طراحی کنید.
۳- همونطور که گفتم مدرکی نیاز نیست. شما به یک شرکت رزومه میفرستید و تنها چیزی که برای انها مهم هست نه سن شماست، نه تحصیلات شما، نه مدرک های شما. آنها فقط به لیست توانمندی ها و مهارت های شما نگاه میکنند و بر اساس مهارتهایی که دارید تصمیم به استخدام کردن/نکردن شما میگیرند. برای پیدا کردن فرصت های شخصی هم میتونید از سایت jobinja.ir استفاده کنید.
۴- اگر حساب های بانکی بین المللی یا paypal داشته باشید، بله. به راحتی میتونید برای شرکت های بین المللی کار کنید و دستمزد خود را به دلار (یا هر واحد پولی دیگری) دریافت کنید.
موفق باشید
سلام من ۱۶ سالمه میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم برای یاد گیری باید چه کار هایی رو انجام بدم.
ممنون میشم اگه کمک کنید استاد عزیز
سلام مجبتی گرامی
کتاب «دوبار فکر کن، یک بار کد بزن» تمام آن چیزی است که برای شروع به یادگیری برنامه نویسی و تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفهای به آن نیاز دارید. حتما به لینک زیر نگاهی بندازید:
کتاب دوبار فکر کن یک بار کد بزن، راهنمای جامع، عملی و کاربردی برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفهای
سلام آقای خسروی من امسال وارد سن ۱۸میشم میخوام برنامه نویسی رو از پایه یاد بگیرم به نظر شما نقش ضریب هوشی چقدر هست؟
سلام امیررضا عزیز
بهتون تبریک میگم که از این سب فکر یادگیری و رشد هستید
من نقش ضریب هوشی رو در موفقیت و یادگیری تخصص خیلی کم میدونم. ممکنه کسی که ذهنش آمادهتر باشه، یکسری مفاهیم رو زودتر متوجه بشه. اما شما میتونید از طریق تلاش بیشتر و کمی پشتکار، یه برنامه نویس خیلی خوب بشید. ضریب هوشی موثر هست ولی عامل اصلی و نهایی نیست.
سلام من ۱۶ سال دارم و از ۱۴ سالگی شروع به برنامه نویسی با زبان جاوا کردم .
اما بعد از چند ماه نظرم عوض شد و به c# رو آوردم.
ولی اون هم بعد چند ماه کنار گذاشتم الان هم دارم پایتون کار میکنم ولی باز هم احساس می کنم که زبان سختی هست .
به نظر شما برای شروع از پایه چه زبانی مناسب هست.
سلام حمیدرضا عزیز
در خصوص اینکه چه زبانی برای برنامه نویسی مناسب هست، کاملا بستگی به هدف شما داره. که میخواین با اون زبان برنامه نویسی چیکار کنین؟ و چه انتظاراتی ازش دارین؟
با توجه به هدف و انتظاراتتون، تحقیقات رو انجام میدین و به یک زبان برنامه نویسی مناسب برای یادگیری میرسید.
البته که همه ی زبان های برنامه نویسی سختی خاص خودشان را دارند. اینکه یک زبان برنامه نویسی زبان سختی است، بنظرم اصلا دلیل مناسبی برای ادامه ندادن آن زبان برنامه نویسی نیست. اگه به دنبال یه چیز راحت هستید، فکر نمیکنم موفق به پیدا کردنش بشید. چون به موفقیت رسیدن و متخصص شدن اصلا قرار نیست راحت باشه!
در خصوص انتخاب زبان برنامه نویسی، کتاب دوبار فکر کن، یک بار کد بزن میتونه بهتون خیلی کمک کنه.
سلام از سایت خوبتون خیلی ممنونم.
من الان ۱۶ سال دارم و از ۱۴ سالگی شروع به برنامه نویسی با زبان c# از روی کتاب کردم اما به کل دل من را زد و تا یکسان برنامه نویسی نکردم اما سال پیش با خرید سی دی آموزش برنامه نویسی جاوا دوباره شروع به برنامه نویسی کردم .
اما جاوا برای من خیلی سخت بود و الان دارم پایتون کار میکنم .
به نظر شما برای طراحی وب زبان خوبی را انتخاب کرده ام .
و یک سوال دیگر : برای برنامه نویسی اندروید زبان جاوا بهتر است یا کاتلین (kotlin) چون جدیدا گوگل زبان kotlin را به عنوان زبان اصلی خود انتخاب کرده.
ممنون میشم آقای خسروی
سلام حمیدرضا عزیز
تبریک میگم بهتون که از سن پایین در حال یادگیری هستید. اگر همین روند رو ادامه بدید، قطعا در آینده ای نزدیک فرد حرفه ای در برنامه نویسی خواهید شد.
اینکه پایتون زبان خوبی برای برنامه نویسی وب هست یا خیر، کاملا بستگی به هدف شما دارد. که چه کار میخواهید انجام دهید. برای بعضی کارها پایتون بهترین انتخاب و برای برخی دیگر بدترین انتخاب میباشد.
در خصوص برنامه نویسی اندروید، بنده تجربهی کار با جاوا رو برای مدت ۲ سال داشتم. ولی با توجه به اینکه الان تمرکزم روی طراحی و برنامه نویسی سمت وب هست، زبان kotlin رو پیگیری نکردم و از امکانات و برتری های اون نسبت به جاوا اطلاعی ندارم.
سلام من اسمم عرفان ۱۳ سالمه و علاقه ی شدیدی به برنامه نویسی دارم و میخوام شروع کنم ایا با این سن به در امد خوبی میرسم اگر حرفه ای شوم؟
سلام عرفان عزیز
بله حتما میتونید. اما رسیدن به درامد خوب در برنامه نویسی که یک کار تخصصی است، اصلا کوتاه مدت نیست.
در آینده حتما بیشتر در خصوص کسب درآمد از برنامه نویسی صحبت میکنیم
کاملا موافقم استاد فقط ببخشید این کتاب دو بار فکر کن یک بار کد بزن برا من که سنم ۱۳ ساله بدرد میخوره؟
به نظر من سن اصلا فاکتور مهمی برای تصمیم گیری در این باره نیست. این کتاب حتما میتونه برای هرکسی که میخواد یه برنامه نویس حرفه ای باشه، مفید باشه. قبل از هرچیز ۵۰ صفحه اول کتاب رو دانلود کنید و فهرست مطالب رو مطالعه کنید. اگر حس کردید عناوین کتاب براتون مفید هست، اقدام به تهیهی اون کنید.
سلام
اگه کسی باشه که ایده خوب بد واسه کار شما برنامه نویسی شو انجام میدین؟ اپلیکیشنشو درست کنین، قرارداد بسته بشه بینتون،اگه خودتون انجام نمیدین میشه معرفی کنین.
حتما جوابشو تو ایمیل بهم بدین ممنون میشم
سلام
ممنونم از محبت شما و پیشنهاد همکاری ارزشمندتون
ولی متاسفانه در حال حاضر پروژهای خارج از حیطهی آموزش نمیرسم انجام بدم
حتما برنامه نویسان حرفه ای دیگری هستند که میتونید با اونها همکاری داشته باشید
ممنونم
از مطلب مفیدتون سپاس گزارم
سلام جناب خسروی وقت بخیر.خیلی ممنونم از مطالب مفید سایتتون.ی سوال داشتم میشه همزمان با دوتا زبان برنامخ نویسی کار کرد؟بطور مثال من الان تازه ترم یک مهندسی کامپیوترم و اساتید گفتن که باید با زبان Cکار کنیم من میخام در کنار این زبان،برنامه نویسی اندروید هم یاد بگیرم.بنظر شما یکی رو تا اخر ادامه بدم بعد سراغ بعدی برم یا اینک این دوتا کلا مجزا هستن و میتونم هردو رو باهم پیش ببرم؟
سلام روح الله عزیز
ممنونم از شما بابت سوال خوبتون. حتما سعی میکنم که یک مقالهی جامع در این خصوص داشته باشیم.
اما اگر بخوام بصورت خلاصه بگم خدمتتون، بله میشه. اما بهتر و حرفه ای تر هست که بصورت مجزا پیش برید.
به این معنی که یک زبان برنامه نویسی رو تا حدی یاد بگیرید و وقتی به تسلط نسبی برسید، به دنبال یادگیری زبان برنامه نویسی بعدی باشید.
زیرا با انجام دادن ۲ کار همزمان، میزان تمرکز شما هم نصف میشود که این اصلا خوب نیست.
با توجه به این نکته که منطق برنامه نویسی در تمام زبان ها یکی است و فقط روش نوشتاری و syntax زبان های برنامه نویسی متفاوت می باشد، شما وقتی به زبان C مسلط بشید، کار با زبان جاوا برای برنامه نویسی اندروید نیز برای شما بسیار ساده تر خواهد بود.
پیشنهادم بهتون این هست که یکی یکی به سراغ یادگیری زبان های مختلف برید.
موفق باشید
سلام خستهن باشید به نظرتون برنامه نویس اندروید بهتره یا وب؟و درامد کدوم بهتره به نظرتون؟
من طراحی وب کار کردم و برنامه نویس گیم اندروید هم هستم
سلام معین گرامی
اینکه کدوم حیطه برای کار بهتره رو من زیاد درست نمیدونم. شما در هر حیطهای یک متخصص واقعی باشید، در اون حیطه به اندازهی کافی درآمد، شغل، فرصت کاری و… هست، مخصوصا در ایران! در این خصوص این موضوع حتما یک فایل اموزشی روی سایت قرار خواهم داد و این موضوع را بیشتر توضیح میدهم. موفق باشید
سلام خسته نباشید من الان ۱۷ سالمه و ۱ ساله که برنامه نویسی وب رو شروع به یادگیری کردم و تقریبا تسلط کافی پیدا کرده ام حالا می خواهم شروع به درامد زایی کنم ولی نمیتونم چه طوری اگه میشه راهنماییم کنید
سلام امیر حسین عزیز
این مقاله مخصوص شماست: راه های کسب درامد از برنامه نویسی
سلام،عده ای عقیده دارند در ایران بازار کار برنامه نویسی فقط محدود به سی شارپ ،اندروید،پی اچ پی و زبان های این چنینی است و مثلا برای سی پلاس پلاس بازاری در ایران وجود ندارد.اما همه ما می دانیم سی پلاس پلاس چه زبان قدرتمندی است ولی ایا واقعا در ایران فایده ای ندارد و با توجه به این که اکثر روزنامه های استخدامی مختص سی شارپ و اندروید و phpاست سرمایه گزاری روی زبان های سطح میانی نظیر همان سی پلاس پلاس کار بیهوده ای است؟
سلام پویان گرامی.
اینکه برای زبان های برنامه نویسی مثل سی پلاس پلاس هیچ موقعیت شغلی ای وجود دارد، اصلا حرف درستی نیست. اما طبیعی هست که اینروزها موقعیت های شغلی برای برنامه نویسان PHP بیشتر از سی پلاس پلاس هست. اما اگر به یک متخصص ++C تبدیل بشید، حتما فرصت کاری برای شما وجود خواهد داشت. اما بنظر من کار درست اینه که برنامه نویس نسبت به تقاضای بازار اقدام به یادگیری زبان های برنامه نویسی پرطرفدار بکنه که بتونه زودتر و بیشتر به نتایج مد نظرش برسه
ممنونم از شما
سلام خسته نباشید .من چند وقت که برنامه نویسی اندروید رو شروع کردم اما با مشکلاتی روبه رو میشم نمیدونم سوالاتمو از کی بپرسم میشه کمکم کنید ؟؟جایی هست که سریع بتونم جواب سوالمو بگیرم .
سلام علی عزیز
اگه بتونید از سایت استک اورفلو استفاده کنید خیلی خوب میشه (stackoverflow چیست)
اگه هم نه که فروم های مخصوصی برای برنامه نویسی اندروید هست که از اونها میتونید استفاده کنید
بسیار زیبا و کاربردی بود. سپاس
باسلام
خیلی خیلی ممنون از مطالب پر محتواتون
من رشتم کاملا بی ارتباطه ولی به شدت به برنامه نویسی علاقه دارم. سوالم اینه من میخوام php و شروع کنم ولی هر جا رزومه دوستان رو میبینم علاوه بر php چیزهای زیاده دیگه ای هم نوشتن.از کجا باید بدونم چه چیزهایی و باید یاد بگیرم؟
سلام
شما مسیر رو اگه شروع کنید و توی راه بیفتید، خودتون توی زمان متوجه این موضوع میشید که چه چیزهای دیگهای هم نیازه که یاد بگیرید. فقط باید استارت رو بزنید. برای اینکه یک لیستی هم داشته باشید، میتونید php developers skills رو گوگل کنید
سلام اقای خسروی عزیز.سوال من اینه که در برنامه نویسی نیاز به خلاقیت هست یا بدون خلاقیت وفقط نوشتن کد میشه موفق بود
سلام امین عزیز
قطعا نیاز به خلاقیت هست. بسیاری جاها در برنامه نویسی شما به یک مشکل برمیخورید و با خلاقیت میتونید راه حل مناسب اون مشکل رو پیدا کنید و قطعا هم به خلاقیت احتیاج دارید. اما این خلاقیت قابل یاد گرفتن هست و هرچقدر بیشتر کار کنید، حرفهای تر میشید
خیلی ممنون آموزش خیلی خوبی بود
خیلی مقاله ی مفیدی بود خیلی کمکم کرد واقعا ممنونم از شما بابت گذاشتن این مقاله
سلام روزتون بخیر تندرستی
خواستم اول نظر بزارم خستگیتون بره / خراطین
واقعا مفید بود برام من اینجارو سیو کردم تا دوباره بیام
ممنون